Glas

U heeft de keuze uit twee verschillende soorten glas. HR ++ glas of triple glas.  

HR ++ glas is dubbel glas gevuld met edelgas en voorzien van een onzichtbaar warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat maar warmte vanuit de ruimte terugkaatst. HR ++ dubbelglas zorgt met nog betere isolatiewaarden voor meer wooncomfort en een lagere energierekening.  
 
Triple glas bestaat uit drie glasplaten met ook tussen elke laag edelgas. Waardoor uiteraard de isolatiewaarde nog hoger is dan bij HR ++ dubbel glas. Eén van de voordelen is dat het triple glas bij nieuwbouw doorslaggevend kan zijn voor de EPC berekening. Met triple glas is er minder sprake van koudeval, wat een grote winst in (woon)comfort oplevert.  
 
Daarnaast kunt u kiezen voor veiligheidsglas (standaard waar nodig), figuurglas, zonwerend glas, geluidswerend glas, doorvalveilig glas, brandwerend glas en een hardglazen valraam. Vraag naar het best passende alternatief voor uw project.  
 
De isolatiewaarde van HR ++ dubbel glas is 1,1 W/m2K, het triple glas heeft een isolatiewaarde van 0,7 W/m2K.  

Jaloezieën tussen het glas

Naast zonwerend glas kunt u ook kiezen voor jaloezieën tussen het raam. Dit is niet alleen zonwerend maar geeft u ook de benodigde privacy. De jaloezieën zijn koordbediend, knopbediend of electrisch bediend verkrijgbaar. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden qua kleur.